Använd Autofyll lösenord för Kaspersky Password Manager

Om du aktiverar Autofyll lösenord kan du automatiskt fylla i inloggnings- och lösenordsfält i Safari och program med autentiseringsuppgifter sparade i Kaspersky Password Manager. För mer information om Autofyll lösenord, hänvisa till Apple-dokumentationen.

För din integritet och säkerhet behandlas data i Kaspersky Password Manager lokalt och skickas inte utanför din enhet.

Obs! Autofyll lösenord är endast tillgängligt i program som har stöd för denna funktion.

Aktivera Autofyll lösenord

Inaktivera Autofyll lösenord

Logga in med Autofyll lösenord